Sivasspor'da Fejsa'ya Kanca



Süper Lig’de çıktığı 17 karşılaşmada 37 puan toplamayı başaran ve bu başarısıyla ligin zirvesinde yer alan Sivasspor kadrosunu daha da güçlendirmek istiyor. Sezon hazırlıklarını ara vermeden sürdüren Yiğidolar’da bu sefer hedef Sırp orta saha Fejsa.

Ortaya koyduğu futbolla beğeni toplayan ve 17 maçta 37 puan almayı başaran Sivasspor kadroyu daha da güçlendirmenin planlarını yapıyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın raporu doğrultusunda hareket eden yönetimin ilk hedefi Benfica’dan ayrılan Sırp oyuncu Fejsa. 31 yaşındaki orta saha bilindiği üzere Benfica ile sözleşmesini fesh etmiş ve başka bir takımda oynamak istediğini açıklamıştı.

Olimpiakos’tan ayrılan Vukovic ve Kasımpaşa ile sözleşmesini fesheden Khalili ile her konuda anlaşma sağlayan Sivasspor bu sene mobilbahis oynayanlara para kazandıracağını gösteriyor. Yapacağı transferlerle ligin zirvesindeki yerini sağlama almak isteyen Kırmızı-Beyazlılar’da bilindiği üzere Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş takımda kalacaklarını açıklamışlardı.

Superbetin giriş yapanların bu sezon kuponlarında yer verdikleri Sivasspor’un birkaç gün içerisinde oyunculara resmi sözleşmeyi imzalatması bekleniyor.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TP-Link Nedir?

Liyakatsizlik Ne Demektir?

Serçe Akademi Fiziksel Programlama Dersleri