İstanbul Gezilecek Noktalar



İstanbul için bir planınız varsa öncelikle gömeniz gereken yerler arasında Sultanahmet meydanı bulunuyor. Birçok turistin akın ettiği bölgede Ayasofya da bulunuyor. Burada güzel bir vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca meydanda birçok turistte bulunuyor. İstanbul geçmiş medeniyete ev sahipliği yapan önemli bir şehir konumunda yer alır. Hem Anadolu hem de Avrupa yakasında gezilecek birçok noktası bulunur.

İstanbul’un her tepesi farklı güzelliktedir. Çamlıca tepesinden manzara seyredebilirsiniz. Kadıköy ve Üsküdar ilçelerinde de hoş bir vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca birçok eğlence merkez ide şehirde bulunuyor. Buralarda da zamanınızı değerlendirebilirsiniz. Farklılık arayanlar için de deniz yani tekne turları ideal bir seçim olacaktır.

Yorumlar

  1. If you're trying to lose fat then you certainly need to jump on this brand new custom keto plan.

    To create this keto diet, licenced nutritionists, fitness trainers, and cooks joined together to provide keto meal plans that are productive, convenient, price-efficient, and delicious.

    Since their launch in early 2019, 1000's of people have already completely transformed their figure and well-being with the benefits a professional keto plan can give.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-certified ones given by the keto plan.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

TP-Link Nedir?

Liyakatsizlik Ne Demektir?

Serçe Akademi Fiziksel Programlama Dersleri