Çivili Hasır


Tekstil sektöründe, balya açıcı ürünlerde, karışım odalarında ve besleme ambarları içerisinde kullanılan çivili hasır, sık bir şekilde kullanılan sanayi materyallerinden biri olarak görülmektedir. Hasır üretiminde Avrupa’dan ithal edilen, bünyesinde özel alaşım bulunduran ve ısıl işlem geçirmiş çiviler kullanılmaktadır.

Üretim yapıldığı esnada lamine tahta çıtalar, özel sertleştirilmiş olan alüminyum çıtalar ya da yüksek mukavemete dayanabilen doymuş polimer çıtalar kullanılmaktadır. Buna ek olarak açma makinesi yükleyicisine özgü alüminyum pivotlu bantlar, PVC banda vulkanize edilmiş profili olan bantlar ve kayış şeritler üstüne monte edilmiş vaziyette olan plastik çıtalı özel aktarma ve taşıma hasırları da içermektedir.

Hasırların üretimi sırasında kullanılan tüm vida, civata ve somunlar gömme şeklinde olup hiçbir yüzeysel sürtünmeye ve aşınmaya olasılık vermeyecek şekilde doğru bir sistemle çalışmaktadır. Hasırlar müşteri isteğine uygun olarak kenarı zincirli ya da zincirsiz biçimde üretilebilmektedir.

Çivili hasır üretiminde kalite ve güvenilirlik müşterinin en önemli hassasiyetlerindendir. Çivili hasır konusunda bu denli ihtimam gösteren müşterinin talepleri dinlenildiği takdirde üretim hususunda daha farklı gelişmeler gösterilebilir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TP-Link Nedir?

Liyakatsizlik Ne Demektir?

Serçe Akademi Fiziksel Programlama Dersleri