Puff Bar Nedir?

 


Puff Bar
bir çeşit elektronik sigaradır. Sigaranın ve sıradan elektronik sigaranın kullanıcısına verdiği zararı Puff Bar kullanıcılarına vermez. Kullan at olması sebebiyle oldukça sterildir. Kolay kullanımlıdır ve birbirinden farklı onlarca aromaya sahiptir. Dünyaca ünlü ve herkes tarafından tercih edilen bir markadır bu sebeple oldukça güvenilirdir.

·        20 mg

·        50 mg

Olmak üzere iki tür içim sertliği seçeneğine sahiptir. Ağır ve sert sigara sevenler 50 mg seçeneğini tercih edebilecekken daha hafif sigara sevenler ise 20 mg seçeneğini tercih edebilmektedir.  Nikotin tuzu kullanılarak Puff Bar aromalarının üretimi sağlanmaktadır.

·        Mango

·        Çilek

·        Tütün

·        Kahve

·        Salatalık

·        Yaban mersini

Başta olmak üzere pek çok aromayı tercih edebilirsiniz. Puff Bar elektronik sigaralar kullan at özellie sahip olduğu için tekrar dolum gerçekleştirilemez. Bittiği zaman yapılması gereken tek şey atmak ve yenisini kullanmak olacaktır. Kullanımı oldukça kolaydır ve Puff Barınızı açmak için herhangi bir işlem gerçekleştirmeniz gerekmez. Kutusundan çıkardığınız Puff Bar’dan bir nefes çekerek anında açılmasını sağlayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TP-Link Nedir?

Liyakatsizlik Ne Demektir?

Serçe Akademi Fiziksel Programlama Dersleri